mandag, mars 03, 2008

Slik føles det altså..

.. å ha mammaperm.. Det er mandag, og jeg føler jo at jeg skulle, slik som man pleier på en mandag, vært på jobb, - etter ei som oftest, altfor kort helg. Men denne mandagen er jammen annerledes gitt.. jeg har rett og slett fri! Og slik skal jeg altså ha det nå, i et helt år! Fri hver mandag! - og ikke bare mandager, - men hele uka! Nå vil vel kanskje ikke alle bloggens lesere si seg enige i at mammatilværelsen oppleves som direkte "fri".. men foreløpig skal jeg nå i allefall unne meg nettopp den følelsen. Er vel nå man endelig skal få gjort alt det man ellers "skulle gjort".. - Rydde i skuffene på badet, vaske under skjenken i stua, få orden i tusenvis av papir - og digitalbilder, og få satt dem i album, få fylt opp fryseren med ferdigbakte pizzaer, muffins, og boller med gul krem.. Og kanskje det til og med få tid til litt mer oppdatering på bloggen.. Men først skal jeg kose meg med tanken om at jeg rett og slett har fri ! .. enn så lenge..

12 Comments:

Blogger ingunn said...

nyyyt det!!
haaper alt gaar bra ellers!

9:09 a.m.  
Anonymous Anonym said...

gratulerer så langt :)
kan tenke det er rart, digg og blanding av mye å gjøre og lite å gjøre. kos deg. husk, du skal snart gå 30mila :)

lykke til med alt!

klem annema

5:27 a.m.  
Blogger ~RunE~ said...

Hmmmmm!

Et lite tips er å ta digitalbildene i en fart, for det er vel fare for at det dumper ned et par hundre nye iløpet av noen dager.

Jeg tenker litt på Thomas oppi alt dette, håper han har fått seg noen nye, gode joggesko til turen.

Vi tenker på dere, iallefall 3-4 av oss.

9:43 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Ta godt vare på kvar fridag! Det er ganske stor forskjell på mammaperm med og utan barn... Og dersom eg, som er full av erfaring på området, skal gje eitt råd, så er det faktisk å lage ting og tang du kan ha i frysen. Det kjem utruleg godt med!

- ingeborg -

PS: Det ser som sagt ut som om eg skal overleve første dag åleine med veslejenta. No skal eg leggje meg litt på sofaen medan ho søv, og lade opp til "eit roleg kveldsbad" og anna kvelds-halloi. Gler meg til H. kjem heim...

11:18 a.m.  
Blogger anette said...

Takker for gode råd fra erfarne småbarnsmødre og fedre! Flere råd mottaes av bloggens eier med stor takksamhet!:)

2:37 a.m.  
Anonymous Anonym said...

jepp - da kommer beste rådet: legg deg ned å nyt at livet ikke enda består av drittbleier, grining og sugl!

3:42 a.m.  
Anonymous Ingunn said...

Jeg brukte tiden foer Annika ble fodt til aa vaere vertinne for familie som kom paa besok og slappe av paa sofaen. husk at etter bebisen er kommet, saa gaar mesteparten av tiden til med paa aa ta deg av en annen person... tiden du har mens lillegutt sover, maa jo du dusje og spise og saant... hehe. Se gode filmer PAA KINO!!! Gaa ut med mannen din og gjoer klart alt du kan foer den lille kommer! Pakk ut og vask toey og tepper, kjop inn bleier osv. Ha klare album med plastlommer i saa bildene settes inn underveis... fant ut at det var greit jeg... ellers blir de liggende paa PC'en.
Ja det var dagens tips fra Mercer-leiren.

3:02 p.m.  
Blogger Akinol said...

See Here

3:29 p.m.  
Blogger Line said...

SLAPP AV mens du kan er nå mitt råd! Lad batteriene, ikke styr for mye med ting du ikke må! Folk som kommer på besøk kan fint få litt is eller noe annet som finnes på butikken, det trenger ikke være hjemmelaget! Akkurat det var en hard vending å ta for meg, som liksom syns det er litt kos å servere noe hjemmelaget. Men nå har jeg ikke ork eller tid, så her går det i frukt, is og kjeks... :) Du har forresten termin på pappa sin bursdag, han er en snill mann, så det er nok en bra dag!!

3:58 a.m.  
Anonymous Anonym said...

legg ut bilde av deg og magen da! og lykke til med alt som kan skje når som helst :)

husk pust inn og ut. så overlever man visst...

gleder meg til å se nurket!
klem annema

4:22 a.m.  
Blogger Kalar said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

8:03 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Klem fra ENDELIG-TANTE SILJE :-D :-D :-D...til dere alle 3

5:16 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home