onsdag, mars 08, 2006

Tilbake til kulda...

Landa i Alta i går ettermiddag, i slippers og hettegenser...det var kaldt gitt! Fra +30 til -15 grader... - litt av en overgang. Vi har hatt det helt topp! Bading, soling, snorkling i sjø og i grotter, guacamole, fajitas, hengekøyer og bungalower... Mexico kan anbefales! Ingen tvil om det!;) Digg med ferie! Men det er rart med det, alltid litt godt å komme hjem igjen også!;)

4 Comments:

Blogger Mari said...

Kjenner at jeg misunner deg å ha gode soldager friskt i minne! Jeg er lei av å fryse nå!

m

4:00 a.m.  
Blogger anette said...

Men dere er jo heldige da - som har MASSE snø, synes nå jeg! Rykter om nye ski har nådd nord forresten! Grattis!;) Jeg skal forresten besøke randi til uka- hadde vært kos å se deg (med skiene på?) da! ;)

5:46 a.m.  
Anonymous Cecilie said...

Velkommen tilbake til gamlelandet. Du er bare utrolig heldig! Hørtes vanvittig digg ut med en sånn ferie! Så vil jeg bare si TUSEN TUSEN TAKK for invitasjon til bryllup - det satte vi utrolig stor pris på, både jeg og mannen! Vi gleder oss! Tipper du også gjør det...

Er det sjans for å treffe deg på sørlandet i påska, eller er det kanskje fjellpåske for deg?

Har du husket de røde strømpene i dag da;o)Grattis med dagen alle kvinner! Hihi!!

1:02 p.m.  
Blogger Mari said...

Et treff må vi jo klare å få til! Veldig koselig! Joda, jeg har jo fått ski, men jeg har ikke fått brukt dem enda. Enten er det snøstorm, eller så har jeg ikke tid... Men i påska, da.....!!

m

5:52 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home