mandag, juni 12, 2006

Urban? Jeg?


Jepp! ..det innså jeg.. etter å ha besøkt stedet med dette oppslaget på bygdas butikkvindu..!

Heldig med fylket jeg skal jobbe i!:)

18 Comments:

Blogger Randi C. said...

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Fantastisk!

3:44 p.m.  
Blogger Mac said...

hehehe :)

eneste grunn til at jeg kan forestille meg livet ditt for tida, er svippturen til alta. fela hvor mange 14åriger som var gravide. de må kjede vettet av seg!

2:01 a.m.  
Blogger Cecilie said...

Utrolig bra!

Det er nesten like bra her. En tidlig morgen som Hans stod på busstoppet, mørkt og fælt. En bil kjører forbi, stopper og rygger tilbake. Vinduet rulles ned, hvorpå det sies fra bilen: "Det er noe galt med ruta (=bussen), så vi måtte ta privatbiler i dag!"

Gøy på landet!

3:53 a.m.  
Blogger Randi C. said...

er det sant, cecilie? det er jo helt vanvittig!
ja, også lurer jeg på: fikk hans sitte på i bilen til informasjonskilden?

4:55 a.m.  
Blogger anette said...

Er jo sjarmerende da! At det fortsatt finnes lokalsamfunn hvor folk faktisk SNAKKER til ukjente..!!:)

5:45 a.m.  
Blogger anette said...

Lokalsamfunn som Kårhamn og Høvåg..:)

5:47 a.m.  
Blogger Cecilie said...

Ja, det var jo en vesentlig mangel med historien: Hans fikk selvfølgelig sitte på bort til butikken, der det var en buss som virket!

Jeg har også fått tre kroner i rabatt på bussen her ute, fordi jeg ikke hadde nok penger... Så det er noen fordeler med å bo i grisgrendte strøk;)

8:12 a.m.  
Blogger Mac said...

heiheihei vi snakker da med ukjente selv her i oslo. forleden dag var jeg på Gutta på hauen (grønnsaksforhandler) hvor jeg fikk 2 kroner i rabatt. "betal neste gang du kommer", var svaret på min mangel. i går slo jeg an en prat med servitøren. vi delte frustrasjon over varmen. og titt som det er, nikker jeg til forbipasserende. så heiheihei, man trenger ikke bo på bygda for å oppleve morsomheter og få bekjente :)

1:45 a.m.  
Blogger anette said...

Ok da, annemor..beklager min uheldige uttalelse om de urbane storbyers mangelfulle kommunikasjonsferdigheter.. Men heiheihei - det er nå langt fra alle som er som deg!:) Hils gutta på hauen!

4:08 a.m.  
Blogger Cecilie said...

heiheihei annema, vi kan da ikke være frustrert over varmen, kan vi vel? nå som den endelig er her. storbyfolk, altså...

8:57 a.m.  
Blogger Mac said...

jo, vi kan det. vi som ikke mener at sommeren er ultimate årstid. vi som faktisk hele tiden er litt skeptisk til den slående varmen. vi som elsker høstens svale stunder. vi som liker høyhalset genser. vi kan faktisk være litt frustrerte når svetten renner og man i storbyen har mange ting man har lyst til oppleve.

ha!

ps: elsker høvåg altså. tilbringet akkurat 27 somre der ute :)

8:03 a.m.  
Blogger Cecilie said...

ok, annema, det er helt i orden. det er bare det at så veldig mange nordmenn klager på at det er så veldig, veldig kaldt. og så, når sommeren kommer, så klager de på at det er så veldig, veldig varmt. det blir liksom aldri passelig...

men da kan du jo trøste deg med at om 2 måneder er sommeren over;) så hold ut...

12:17 p.m.  
Blogger anette said...

Kjenner meg liksom ikke helt igjen i problemstillingen...å skulle klage over varmen...hvilken varme?
Annema: kanskje du sku ta deg en tur igjen til nord, og ta gjerne med høyhalset genser!

:)

1:14 a.m.  
Blogger Mac said...

nei, anette, du får komme til solen. jeg liker den svært godt for det meste, men av og til må jeg sutre litt. når svetten renner som verst og det ikke er tid til en svipptur til stranda..

jeg skal nok holde ut i 2 måneder ja. og det som er så digg, er at da kommer HØSTEN :)

akkurat slik må det følels å ha bursdag like etter jul!

3:48 a.m.  
Blogger Sverre Strandamann said...

Takk for sist - hygge-bryllup de luxe!! Hels mannen, så sjåast vi sikkert om kun kort tid her nede i liksom-urbane Kristiansand!

4:25 p.m.  
Blogger anette said...

Hei sverre! Ja, takk for sist! Og takk for nydelig gjennomført polynaise! På tross av et noe kjipt brudepar..:) Må få til å treffes før dere tar turen vestover ja! Hils kåna!:)

11:42 p.m.  
Blogger Line said...

Hei Anette!! Fant siden din gjennom fru Mercers blogg. :) For en nydelig brud du var!! Er det ikke gøy å gifte seg? Jeg stooorkoste meg... Og nå er det allerede 10 mnd og 1 dag siden! Tida flyr... Håper du koser deg i nord -men hva gjør du der egentlig? Vi har også husbyggeplaner, må bare finne tomt først... hihi. Men det blir stas.
Ha det godt!!
Klem Line. -the drop-out-sosionom vet du. :)

8:01 a.m.  
Blogger Line said...

bloggen min forresten:
www.lineblogg.blogspot.no

8:02 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home